Escull la convocatòria i aconsegueix la titulació més adient segons les teves preferències

Descarregant els següents documents obtindràs tota la informació sobre les atribucions, dates d’exàmens, calendari de classes, preus i requisits per l’obtenció dels diferents títols.

Escoge la convocatoria  y consigue la titulación más adecuada según tus preferencias.

Descargando los siguientes documentos obtendrás toda la información sobre las atribuciones, fechas de exámenes, calendario de clases, precios y requisitos para la obtención de los diferentes títulos.

ATRIBUCIONS

LLICÈNCIA DE NAVEGACIÓ

La llicència de navegació permet portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora, navegació diürna, potència adequada a l’embarcació, fins a 2 milles de la costa i govern de motos nàutiques classe C.

El pot obtenir qualsevol persona major de 18 anys o els menors d’edat que hagin complert els 16 anys en el moment de la realització de les proves, amb el consentiment dels pares o tutors.

Per a la seva obtenció hauran de realitzar 4 hores de pràctiques bàsiques de seguretat i navegació i 2 hores de teoria.

Licencia de Navegación 2022

Si ja posseeixen el titulín, hauran de fer 4 hores de pràctiques bàsiques de seguretat i navegació per a obtenir la nova llicència de navegació. Preu: 160€

PATRÓ DE NAVEGACIÓ BÀSICA DE MOTOR

Embarcacions d’esbarjo fins a 8 metres d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 5 milles de la costa i govern de motos nàutiques. Des de 380€ (*)

PNB 2022

PATRÓ D’EMBARCACIONS D’ESBARJO

Embarcacions d’esbarjo fins a  metres 15 d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 12 milles de la costa, navegació entre illes dins dels arxipèlags balear i canari, i govern de motos nàutiques.
Amb la nova normativa el PER pot incrementar considerablement les seves atribucions amb només fer unes pràctiques de 24 hores de navegació en travessia en una embarcació d’escola degudament condicionada per a la navegació en zona 2.
Les noves atribucions són: eslora màxima del PER, 24 metres i pel que fa al límit geogràfic, el PER podrà realitzar la travessia entre la Península i Balears. Des de 630€ (*)

PER 2022

La nostra escola té un compromís amb la formació dels amants del mar. És per això que ens esforcem a realitzar unes pràctiques que realment us ajudin a adquirir les habilitats que la navegació en alta mar exigeix.
La ruta que seguirem serà la que la meteorologia ens marqui. No obstant la travessia a les Illes Columbretes ens sembla molt adequada per a aquest propòsit, així sempre que puguem anirem fins allà (a 25 milles d’Alcossebre).

PATRÓ DE IOT A MOTOR

Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, fins a 150 milles de la costa i govern de motos nàutiques. Des de 1000€ (*)

PY

CAPITÀ DE IOT A MOTOR

Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, vaixells d’esbarjo, sense limitació geogràfica i govern de motos nàutiques. Des de 1125€ (*)

CY

El canvi s’haurà de sol·licitar a l’Administració que el va expedir. A l’Oficina del Club Nàutic Cambrils es podran realitzar les peticions i es faran els tràmits necessaris per l’obtenció del nou títol. Caldrà aportar l’acreditació d’aptitud psicofísica (no és necessari si han passat menys de 2 anys des de la data de l’anterior certificat).

Per aquelles persones en procés d’obtenció d’una titulació, les emplacem a contactar amb nosaltres i els informarem segons el cas.

* Els preus inclouen l’IVA però no les taxes d’inscripció a l’examen i de gestió del títol.

La nostra Acadèmia Nàutica segueix adaptant-se als canvis per a poder realitzar els cursos de totes les titulacions.

Les classes poden fer-les entre setmana o intensives els caps de setmana.

A més podran perfeccionar els seus coneixements amb les nostres classes de navegació i la resta de cursos de la nostra Acadèmia Nàutica.

Per realitzar la matrícula o sol·licitar informació hauran de contactar per telèfon al 977 36 05 31 o mail  info@clubnauticcambrils.com

Gaudeix del mar i de les possibilitats que ens ofereix!