Varadero

Obert tots els dies de la setmana i dotat amb mesures medi ambientals, disposa de llits de varada de seguretat.

Prestació de serveis de mecànica dièsel i benzina, forabords, injecció, electricitat, electrònica, hidràulica, neumàtica, aire condicionat, calefacció, eixàrxia, pintura, reparacions de fibra, tractament osmosis, carpinteria naval, acer inoxidable, neteja, tendals, i tapisseria.
Consulteu les empreses autoritzades a l’oficina del Club.

El servicio de marina seca también está disponible para embarcaciones de hasta 8 metros de eslora.

Para realizar las reservas llame al 977360531 o enviar un mail a info@clubnauticcambrils.com

En el área técnica también se dispone del servicio de combustible con las instalaciones de la gasolinera, que permiten el suministro con más capacidad y para embarcaciones de gran eslora.

Tarifas

AMARRES

El Club tiene amarres disponibles a la venta Para más información, contactar con el Club.

SOCIOS

Les tarifes actual de quotes i serveis poden consultar-se en aquest document:

TARIFAS SOCIOS CNCB 2022

SOCIOS-TRANSEÜNTES

Tarifes de lloguer d’amarrador per a socis sense propietat d’amarrador

TARIFAS SOCIOS TRANSEÚNTES 2022

VARADERO ZONA VELA

Tarifa per a estades d’embarcacions de vela lleugera al varador.

TARIFA VARADERO VELA CNCB 2022

Campaña Bandera Azul

El Club Nàutic Cambrils disfruta cada año de la bandera azul, otorgada por la Fundación Europea de Educación Medioambiental.

La Bandera Azul es un galardón a la calidad ambiental, que se concede a los puertos deportivos que realizan un esfuerzo especial en cuanto a la buena gestión ambiental local y la naturaleza, y que proporciona a los usuarios información sobre cuestiones ambientales. Para obtener la Bandera Azul, el puerto deportivo debe reunir una serie de requisitos, que hacen referencia a educación e información ambiental, gestión ambiental, servicios y seguridad y calidad del agua.

Algunos datos sobre la Bandera Azul:

La Bandera Azul es un galardón concedido por la Fundación de Educación Ambiental (FEE), una Organización No Gubernamental de carácter ambiental, representada por organizaciones nacionales en unos 40 países de 4 continentes.

 • La Bandera Blava és un guardó a la qualitat ambiental que es concedeix a les platges i ports esportius.
 • La Bandera Blava cobreix principalment quatre àrees:
  1) Informació i educació ambiental
  2) Gestió ambiental
  3) Seguretat i serveis
  4) Qualitat de l’aigua
 • La Bandera Blava és un guardó que es concedeix per a una sola temporada i el guardó només és vàlid mentre que se segueixin reunint els requisits. Quan aquest no sigui el cas, les autoritats responsables del port han d’arriar la Bandera Blava.
 • Cada organització nacional de la FEE inspecciona els llocs amb Bandera Blava durant la temporada.
 • Vostè pot ajudar a la Campanya també prenent part en la protecció del medi ambient:
  – Segueixi les instruccions del codi de conducta ambiental en el port esportiu i el seu entorn o Utilitzi productes ecològics per a pintures, detergents, etc.
  – Informi de la contaminació o altres violacions de les normes ambientals a les autoritats.
  – Estalviï aigua, electricitat i combustible.
  – Animi a altres navegants a cuidar el mediambient.

La FEE es reserva el dret a retirar o denegar el guardó Bandera Blava, quan les autoritats locals o gerent del port esportiu siguin responsables de violacions de les normes ambientals o no actuïn d’acord amb els objectius i l’esperit de la Programa Bandera Blava.

Campaña bandera azul embarcaciones

En els ports esportius, també existeix la possibilitat de participar a nivell individual en la campanya Bandera Blava. Existeix la possibilitat d’aconseguir una Bandera Blava per a embarcacions.
Com obtenir la Bandera Blava per a embarcacions
Els patrons d’embarcacions interessats a col·laborar amb la campanya Bandera Blava, són els encarregats de sol·licitar aquest guardó.

 • Primer pas: manifestar interès per la campanya en les oficines del port, perquè aquí se’ls doni tota la informació necessària sobre la campanya, el que inclou el codi de conducta en el mar (manual de bones pràctiques visible en aquesta web)
 • Segon pas: els interessats haurien de comprometre’s a actuar segons la manera reflectida en el codi de conducta, mantenint una actitud de respecte i cuidant del mitjà marí. Donant exemple a altres patrons i animant-los a complir el codi de conducta, denunciant els excessos i les males pràctiques d’altres embarcacions.
 • Tercer pas: el port enviarà una documentació acreditant els merits del patró i certificant que compleix amb la campanya. Aquesta informació serà analitzada per ADEAC-Fee. Si ADEAC entén que el patró és mereixedor, podrà obtenir una Bandera Blava per a l’embarcació.

Solicite información en las oficinas del Club para el Diploma bandera Azul para embarcaciones.

Esta campaña pretende alertar sobre la posible llegada de medusas y / o residuos flotantes en las costas mediante la creación de una red de observadores voluntarios. Además, los datos recibidos servirán para ampliar los conocimientos de la comunidad científica sobre la biología y ecología de este seres vivos, mejorando así los sistemas de predicción de proliferaciones de medusas y conociendo la distribución de las diferentes especies tanto en el Mediterráneo como el Atlántico.

Descarregueu el següent document per més informació

tríptico_medusas

Certificaciones ISO

Acreditados con la ISO 9001 y 14001

El Club Nàutic Cambrils se acreditó el mes de julio de 2010 por pirmera vez con las ISO de calidad 9001 con respecto a la gestión de la entidad y con la ISO 14001 en relación a la buena gestión medioambiental. Con estas acreditaciones el Club se sitúa en su vertiente como entidad en los máximos de cualidades exigidos en cuanto a la administración. La ISO 14001 nos acredita como una entidad que se gestiona medioambientalmente de forma eficiente.

 

Acreditados con la ISO 9001 y 14001

El Club Nàutic Cambrils se acreditó el mes de julio de 2010 por pirmera vez con las ISO de calidad 9001 con respecto a la gestión de la entidad y con la ISO 14001 en relación a la buena gestión medioambiental. Con estas acreditaciones el Club se sitúa en su vertiente como entidad en los máximos de cualidades exigidos en cuanto a la administración. La ISO 14001 nos acredita como una entidad que se gestiona medioambientalmente de forma eficiente.

Política de Gestión

En atenció al compromís del CLUB NÀUTIC CAMBRILS per gestionar els seus recursos de manera responsable, i amb vocació de satisfer les necessitats de socis, clients i empreses que operen a les nostres instal·lacions del Port de Cambrils i veïns de la ciutat, la Junta Directiva ha adoptat una política orientada a assolir la satisfacció dels seus usuaris i garantir la qualitat dels seus serveis.

Aquests són la gestió portuària, la zona tècnica per embarcacions, l’organització de cursos i activitats nàutiques i la gestió de l’escola de vela i de l’equip de regates, materialitzada en els següents compromisos:

 • Adoptar les mesures necessàries per garantir el compliment de la normativa ambiental aplicable a les nostres activitats i serveis, així com dels requisits propis del sector i dels nostres socis i usuaris.
 • Realitzar un ús racional dels recursos naturals, matèries primeres i energia, i adoptar les mesures necessàries per a la prevenció de la contaminació i dels impactes ambientals derivats de la seva activitat.
 • Definir, revisar i complir amb els objectius i fites del sistema integrat de gestió, en el marc del procés de millora contínua.
 • Transmetre als clients i empreses que operen en les nostres instal·lacions, així com als treballadors de l’Entitat, la importància de la conservació i respecte pel medi ambient en el qual es desenvolupen les activitats nàutiques, tant dins com fora del port de Cambrils.
 • Difondre, revisar i comunicar aquesta política basada en la millora contínua i la protecció i respecte pel medi ambient a les parts interessades.

Proveedores

Señores Proveedores:

Les ponemos en conocimiento que para dar cumplimiento a los requisitos del sistema de gestión del Club, la valoración de la calidad de su servicio y / o producto se evaluará a través del seguimiento periódico de las posibles incidencias que se puedan producir. En caso de que se considere necesario el aporte de acción correctiva se le comunicará vía e-mail.

Reglamento policia