Base Nàutica

El Club Nàutic Cambrils té en funcionament fins al setembre la seva Base Nàutica de l’estiu amb una àmplia oferta d’activitats aquàtiques a peu de platja. Des de la Base Nàutica s’ofereix la possibilitat d’iniciar-se en tot tipus d’esports aquàtics com el Caiac (de dues i tres persones), el Windsurf o el Paddle Surf, sense oblidar la diversió i adrenalina de la Banana.

A més, el CNCB ofereix com a novetat la possibilitat de sortir a l’aigua amb el Big SUP, que suposa una de les millors opcions per gaudir en grup amb una capacitat per a set persones. Algunes de les activitats, com és el cas del Windsurf o SUP es poden realitzar també amb l’acompanyament d’un instructor especialitzat, en cas que sigui necessari. A més, es posen a disposició dels usuaris abonaments de 5 i 10 activitats de SUP, Caiac i Banana, que es poden adquirir a les mateixes instal·lacions de la Base.

En aquesta ocasió la base està situada a la platja del Regueral, a tocar del vial del Club Nàutic Cambrils. Aquesta ubicació privilegiada permet realitzar els diferents esports nàutics a peu de platja.

La Base Nàutica del Club Nàutic Cambrils estarà oberta tots els dies fins el proper mes de setembre i es converteix així novament en el punt neuràlgic de les activitats nàutiques d’oci a Cambrils.

L’horari de la Base és de dilluns a diumenge de 9:30h a 13:30h i de 15:30 a 19h.