A 3 setmanes per a la 38a regata Los Roques- 4t Trofeu Hermanos Guasch

El Club Nàutic Cambrils prepara la 38a edició de la Regata de Creuers Los Roques- IV Trofeu Hnos. Guasch. Un campionat que es celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 de novembre. Los Roques és una de les regates més emblemàtiques que es celebren des del club cambrilenc. De fet és la regata de creuers més antiga de Catalunya i que es celebra de manera ininterrompuda cada any des del seu inici.

cartell Roques

Les embarcacions participants afrontaran la tradicional travessa fins al far de Tortosa. La regata serà a més puntuable per la Copa Catalana de Creuers Zona Sud. Des del Club Nàutic Cambrils s’anima a tothom a prendre-hi part, pel seu atractiu, història, competitivitat i qualitat.  A poc més de dos mesos per Los Roques-Trofeu Hermanos Guasch, les inscripcions ja estan obertes.

Roquesaiguaweb

Cal dir que les embarcacions participants, tindran amarrament gratuït una setmana abans i una setmana després de la celebració del Trofeu. També durant les setmana anterior i posterior al campionat, tots els participants podran demanar gratuïtament la suspensió de la seva embarcació per netejar-la.  A més, els participants rebran un cupó de descompte del 30% sobre els serveis de travelift/grua i estànciaper qualsevol treball de manteniment que realitzin en l’escar del Club Nàutic Cambrils abans del 31 de març del 2015.

pdfAR XXXVIII_Los_Roques-IV_Tr_HnosGuasch.pdf

pdfAvís_1-Modificació_dates.pdf

xlsFull_Inscripció_Los_Roques_2014.xls

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda