Cruising section

One of Club Nàutic Cambrils' priorities in its project targeting the reactivation of sports activities is the promotion of Cruising activities.

For this reason, the CN Cambrils Sports Section programmes different social trophies throughout the season that are open to our own members and boat-owners from other clubs. The Spring, Summer and Autumn Trophies are a clear example of this desire to promote the Cruising section.

We also collaborate with other clubs, such as the CN Salou and the CN Hospitalet-Vandellós in creating the San Jorge Gulf Trophy, a regatta in which each organising club holds a race during the second quarter with one final classification. Moreover, and based on this same idea, once again this year beginners and advanced cruising activities have been scheduled as part of the Sailing School Area's activities. Mention must also be made of our Club's three "flagship" races: The Singladuras Costa Daurada, held every year at Easter, the Viento de Arriba Trophy, held in July and which counts for the Catalan Solo and Duo Championship, and the Las Rocas Regatta in October, which counts towards the Catalan Cruising Championship.

La Vent de Dalt es celebrarà el 7 i 8 de juliol

Els armadors de creuers ja es poden anar preparant. I és que torna la Vent de Dalt el segon cap de setmana de juliol. La tradicional regata celebrarà la seva quinzena edició.

cartell vent de dalt

Read more...

Tot a punt per la regata nocturna Metromar

Gran ambient entre la flotes del sud de Catalunya i el nord de la Comunitat Valenciana davant la Regata Nocturna Metromar que organitza el Club Nàutic de l'Ampolla, amb el suport del Club Nàutic Cambrils i Marina Benicarló. En total seran més de 30 vaixells de creuer els que competeixin demà divendres 12 de maig a partir de les dues de la matinada, en una cita atípica en el calendari nacional de vela pesada.

Regata nocturna Metromar cartell

Read more...

L'Arosa guanya les 25s Singladures Costa Daurada

L’embarcació Arosa, del Club Nàutic de l’Hospitalet-Vandellòs, de Fernando Garcia,  guanyava ahir la 25a edició de Les Singladures Costa Daurada, una de les regates de creuers amb més tradició que organitza el Club Nàutic Cambrils. Aquest cop n’eren 18 els participants.

Singladures web 1 

Read more...

Cambrils punt de partida de la Ruta Aventura San Patricio

Una trentena d’embarcacions han participat aquest cap de setmana la 4a edició de la RutaAventura San Patricio, organitzada organitzada Patricio Náutica amb seu a Port Ginesta. Una regata que es caracteritza pel seu caràcter social, més que pel competitiu. La sortida es va fer dissabte des de Cambrils, tot i que la festa ja va iniciar-se amb el sopar de divendres.

San Patricio 17 1

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda