Tecnificació

The Technical Area includes all the activities programmed by the Club Nàutic Cambrils racing teams.

Currently, the Club has 3 optimist teams, two Laser and one 420 team with an average of 70 racers during the season.

In recent years, thanks to the planning of the different seasons and the hiring of top-level experts, our competitors have achieved significant sporting achievements representing CN Cambrils at national and International events.

Finalitza un 3r Easter Camp molt profitós

El Club Nàutic Cambrils tanca amb èxit el 3r Easter Camp, el campus d’entrenament que es celebra per Setmana Santa i que té l’objectiu de preparar als regatistes d’Optimist i Làser pel cicle de regates fins a Sant Joan, fent-ho a més conjuntament entre diversos clubs de la zona. 5 jornades d’entrenaments, teoria i regates que han finalitzat amb l’entrega de premis aquesta tarda.

Easter premis 20

Read more...

L’Spanish Impulse finalitza el seu primer entrenament a Bermuda

Bona setmana d'entrenament de l'equip Spanish Impulse en aigües de Bermuda, a bord de l'AC 45 del Groupama Team France, juntament amb l'equip Land Rover BAR, a menys de 50 dies del començament de la Red Bull Youth America’s Cup.

Spanish Impulse 3 Fatima Diz

Read more...

Nil Subirats entrena amb la selecció catalana d'Optimist

Nil Subirats, regatista d’Optimist de G1 del Club Nàutic Cambrils, ha entrenat aquest cap de setmana al Barcelona International Sailing Center, el BISC. Ho ha fet convocat per la Selecció Catalana d’Optimist, seguint el seu programa d’alt rendiment.

Bisc Optimist 2

Read more...

Regatistes d'Optimist guanyen experiència al Windba

Set regatistes del Club Nàutic Cambrils van prendre part la setmana passada en el Windba, cure l’estada de vela organitzada pel Club de Vela la Ballena Alegre, site a Sant Pere Pescador (Girona). Durant 7 dies 33 regatistes d’Optimist de diversos clubs catalans, pharm a més d’un grup d’alemanys, han entrenat de valent per millorar la seva tècnica.

Windba 1

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda