Tecnificació

The Technical Area includes all the activities programmed by the Club Nàutic Cambrils racing teams.

Currently, the Club has 3 optimist teams, two Laser and one 420 team with an average of 70 racers during the season.

In recent years, thanks to the planning of the different seasons and the hiring of top-level experts, our competitors have achieved significant sporting achievements representing CN Cambrils at national and International events.

Entrenament de l'equip d'Optimist de Letonia en Cambrils

L'equip de Letonia d'Optimist, format per dos regatistes i la seva entrenadora van estar entrenant en les instal.lacions del CN Cambrils de 2 al 4 de desembre per preparar la seva participació en el 58è. Trofeu Ciutat de Palma.

Els regatistes de Letonia que no navegaven des de mitjans del mes d'octubre degut a les baixes temperatures, van poder gaudir d'unes condicions perfectes per navegar i recuperar les mínimes sensacions necessàries per participar en la regata prevista amb l'equip del CN Cambrils que també hi assistia.

"Entenent que ha estat una experiència positica i enriquidora esperem poder tornar a organitzar-la en anys vinents" (Fabián Escudé, gerent CN Cambrils).

Meeting Internacional en Vigo

El primer Equip d'Optimist del CN Cambrils participa amb èxit en el Meeting Internacional pescanova de Vigo.

Read more...

V Regata Ciutat de Cambrils - I Trofeu cadena SER

Finalitza la millor edició de la V regata Ciutat de Cambrils - I Trofeu Cadena SER amb 164 regatistes.

Read more...

I Trofeu Ciutat de Cambrils de la classe Laser

Èxit de participació i bona organització en el I Trofeu Ciutat de Cambrils de la classe Laser

Durant els dies 4 i 5 d'octubre, el CNCambrils ha celebrat el I Trofeu Ciutat de Cambrils per la classe Laser, amb 25 regatistes inscrits en la classe radial i 26 enla classe 4.7

Dissabte, degut a la inestabilitat del vent, només es va poder celebrar una prova per classe. Diumenge, tot i la forta corrent de Llevant i un tèrmic que no acabava d'entrar, es van poder celebrar 3 proves més pels radials i dues pels 4.7.

En la classe Laser Radial, amb quatre proves celebrades, s'imposava el regatista del CNCambrils, Pol Vila, seguit de Miquel Noguer del CNMasnou i Victor Salvadó, també del CNCambrils. En la classe 4.7, guanyava la regatista del CNArenys, Aura Miquel. La segona posició era per Ignasi López de Salou i la tercera per Claudia Farre del CNGarraf.

A terra, la carpa instal.lada en el moll de ponent va permetre als participants i acompanyants disfrutar d'un espai on poder gaudir gratuitament de diversos productes dels patrocinadors i col.laboradors de la regata organitzada pel CNCambril.

La regata va comptar amb el patrocini de la Cadena SER i la col.laboració de La Caixa, Nestlé, Bonka, Disfruta i Verdura, Coca-Cola, Roc Blanc Hotels, Aragonés Transports, Campa Biodiésel, Bon Port Serveis Nàutics, cambrils Charter i Metges Sense Fronteres, a més del suport de l'Àrea de Turisme i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, la Federació Catalana de Vela, Ports de la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

gral.4.7._ciutat_de_cambrils_08

gral.rad._ciutat_de_cambrils_08

trofeu_ciutat_de_cambrils.jpg

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda