Tecnificació

The Technical Area includes all the activities programmed by the Club Nàutic Cambrils racing teams.

Currently, the Club has 3 optimist teams, two Laser and one 420 team with an average of 70 racers during the season.

In recent years, thanks to the planning of the different seasons and the hiring of top-level experts, our competitors have achieved significant sporting achievements representing CN Cambrils at national and International events.

Campionat d'Espanya. Classe Laser STD i RAD.

Del 15 al 19 de setembre es va celebrar el Campionat d'Espanya de la Classe Laser al Club Nàutic Can Pastilla de Mallorca amb cinc regatistes del CN Cambrils.

A la classe Radial, destacar l'actuació d'en Bernta Galí que finalitzà en 7a. posició de la general. Tot i haver signat tres primers, tres segons i un tercer durant el campionat, un BDF i un 36è. amb només un descart possible, no el permeteren estar en el podi més que merescut.

Per altra banda, Adrià Font finalitzava 6è. del Grup Plata i en Sergi Amoròs 37è.

En Laser 4.7, l'Eric Plançon quedava 11è. de la general i el Ricard Montero 21è. del Grup Plata.

Classificacions

pdf Camp.Esp. RAD_oro

pdf Camp.Esp. RAD_plata

pdf Camp.Esp. 4.7_oro

pdf Camp.Esp. 4.7_plata

Travessia 2009 Catalan Experience

Del 16 al 25 de setembre Catalunya serà la capital mundial del windsurf amb la celebració, en primícia, de la primera Travessia 2.009 Catalan Experience. Una travessia en surf de vela de 225 milles (416 Km) i un sol rider en l'intent, com avantsala al Tarifa-Cambrils, reservat per al 2010 (640 milles / 1200 km).

En aquesta ocasió, la Travessa 2.009 Catalan Experience, en solitari i a càrrec del rider Roger Arbó (llicenciat en INFEC, instructor en vela lleugera i windsurf, monitor nacional d'esquí nàutic, entrenador d'equips de regates i tècnic de surf de neu), comptarà amb deu etapes. La sortida està prevista el 16 de setembre des de les Cases d'Alcanar i l'arribada es reserva per al dia 25 a Port Bou.

La iniciativa compta amb un equip de seguretat que portarà el mateix rider durant la travessa, a més de material de navegació a càrrec d'un equip seguit per terra amb equip de geoposicionament satelital, VHF, ordinador portàtil connectat a Internet i material de primers auxilis.

D'aquesta manera i al final de cada etapa, s'emetrà un comunicat de premsa a la vegada que s'actualitzarà la pàgina web;
www.travesiawindsurf.blogspot.com

En la següent, s'adjunta anunci de la travessa, fotos i altra informació de l'esdeveniment.


Per ampliar informació: travesia-tarifacambrils@hotmail.com
Tel.
636 05 98 98 (Roger Arbó)

 

Finalitza el Trofeu Social Estiu 2009

Com cada estiu, el CN Cambrils, ha organitzat pels seus socis i socis esportius, el trofeu Social d'Estiu per Vela Lleugera i Creuer.

 lo_diabl.jpg

Classificacions finals del Trofeu Social Estiu 2009.

pdf T.Estiu09._Vela_Lleugera

pdf T.Estiu09. Classe_J80

Eric Plançon primer en els XV Jocs Intercèltics de l'Atlàntic

Eric Plançon, del Club Nàutic Cambrils, es va proclamar campió en la classe Laser 4.7 a la XV edició dels Jocs Nàutics Atlàntics, organitzats pel Comitè Internacional dels Jocs Nàutics Intercèltics i de l'Espai Atlàntics, celebrats a Viana Do Castelo (Portugal) de l'1 al 6 d'agost de 2009.

 

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda