Regates de creuers

Cambrils s'imposa a la Regata Nocturna Metromar de creuers

Victòria del Club Nàutic Cambrils a la Regata Nocturna Metromar, de creuers, organitzada pel Club Nàutic L’Ampolla amb el suport de Marina Benicarló i el Club Nàutic Cambrils. Finalitzava avui dissabte a la tarda amb avantatge dels de Cambrils sobre els seus rivals valencians de Marina Benicarló per tan sols quinze segons.

regata nocturna metromar

Read more...

Les Singladures Costa Daurada més familiars, aquest abril

25 edicions seran les que compliran aquest mes d’abril Les Singladures Costa Daurada, la regata de creuers que organitza el Club Nàutic Cambrils. Enguany es celebren els dies 14 i 15 d’abril i com a novetat, inclouen participar de l’experiència Tuna Tour, amb la col·laboració del Grup Balfegó.

aigua

Read more...

Regata Nocturna Metromar: la gran novetat nacional en creuers

Cambrils formarà part de la Regata Nocturna Metromar, que enguany celebrarà la seva onzena edició. Una edició especial, ja que pateix una reconversió absoluta, i és que per primera vegada a Espanya se celebra una regata de vela de creuer per equips partint de dos clubs diferents.

Cartell Nocturna Metromar

Read more...

Celebrades les 24s Singladures Costa Daurada

El Club Nàutic Cambrils ha celebrat aquest cap de setmana de Setmana Santa les 24s Singladures Costa Daurada, online una regata de creuers amb llarga tradició al Club i entre els seus participants. L’embarcació Vegas II, price de Ramon Estrada, online del Reial Club Marítim de Barcelona, en va ser el guanyador.

Singladures 15 web

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda