El Club Nàutic Cambrils és el lloc ideal per amarrar l’embarcació i gaudir del mar a la Costa Daurada a qualsevol època de l’any. El fet d’estar situat al cor del port de Cambrils, al bell mig de la façana marítima, atrau molts dels seus navegants, que saben que poden gaudir del municipi sortint de la seva embarcació. I ho poden fer tot l’any, gràcies a la benvolença de la climatologia de la zona.

El Club és triat per molts per la qualitat de les seves instal·lacions i serveis, amb atenció continuada les 24 hores, benzinera 24 hores i serveis com wifi, lavabos i dutxa, bugaderia o pàrquing entre altres, a més de servei de varador i travelift de 150 tones per fer el manteniment de l’embarcació sense haver de desplaçar-se a un altre port. Disposa d´edifici capitania, amb un agradable saló social, el restaurant i terrassa i el Barlovento, el bar que, amb les seves immillorables vistes, completa els serveis.

El Club Nàutic Cambrils té 441 amarres de 8 a 25 metres d´eslora. I al voltant de 500 socis, destacant que mig centenar són estrangers i un centenar de la resta d’Espanya, cosa que consolida el club com a entitat de caràcter nacional i internacional. I és que el seu atractiu per a la gent de fora és innegable.

A més, des del mateix club s’ofereixen tot l’any cursos de vela lleugera o creuer, a més de poder practicar a l’estiu windsurf, banana, SUP o caiac. Esports que es poden practicar també per lliure llogant el material.

club nautic cambrils 1
club nautic cambrils 2

Altres serveis són l’Acadèmia Nàutica i l’Escola de Vela, líders en la formació de futurs navegants de totes les edats. El Club també destaca pels esdeveniments i campionats esportius que organitza a tots els nivells.

Cal no oblidar la secció de pesca, dinàmica i amb molts projectes i concursos programats al llarg de l’any.

Finalment, cal destacar la Fira Marítima de la Costa Daurada, que se celebra al mes de maig. Un referent del sector de la nàutica gràcies a la seva àmplia oferta d’empreses participants, a més de multitud d’activitats professionals, esportives i de lleure relacionades amb el mar i amb totes les possibilitats.

En definitiva, el Club Nàutic Cambrils ofereix des de fa més de 50 anys la possibilitat de gaudir del mar des de totes les vessants.