Estimats sòcies i socis,

Permetin-me que inici aquesta carta agraint-los, en nom de tots els membres de la junta directiva i en el meu propi, la seva confiança i recolzament a la nostra proposta per iniciar aquesta nova etapa com a junta directiva del Club Nàutic Cambrils després de les eleccions del passat 18 de juny de 2017.
Ens trobem en un moment rellevant que ens ha de portar a definir amb encert el CNCB que vulguem pel futur.  Fruit del treball, els esforços, la implicació i el compromís de molts socis, dels nostres treballadors, dels nostres col·laboradors, dels nostres esportistes, d’empreses del sector nàutic del nostre entorn i de les administracions competents ens trobem en una posició privilegiada per afrontar el nostre futur de manera que ens permeti reforçar, encara més,  la posició de referent del CNCB dins el mapa nàutic del litoral de Catalunya.
Amb l’orgull de liderar un club amb una llarga història i molt viscuda, viscuda i plena d’experiències, ens hem posat a treballar amb moltes ganes, de forma lleial amb el Club, transparent i participativa i amb uns objectius clars que, amb el nou contracte de gestió de la dàrsena esportiva, ens posen, encara més, davant grans reptes i possibilitats que hem d’assolir amb èxit.

Tant pel que fa a la definició de la nova infraestructura, la seva licitació i construcció, la definició del model de gestió de la mateixa com l’adaptació de les normes de convivència, sense descuidar la gestió ordinària del club tenim com objectius: assolir un model de gestió excel·lent, implementar una visió més economicista en el desenvolupament de les activitats i més orientada al soci.
Des del CNCB hem de liderar la vivença d’experiències satisfactòries entorn a la nàutica. Treballarem per oferir un ventall ampli de propostes als nostres socis, que els facin sentir partíceps del devenir del nostre Club, sent l’actiu més important amb el que comptem. Alhora creiem que és també important difondre la nàutica i les experiències que se’n deriven a la resta de ciutadans. Donar a conèixer la nostra passió i fer-la més visible pel que incidirem en el procés d’integració del club a la ciutat com a dinamitzador de l’economia local.
Un projecte il·lusionant i ple de reptes del que aprofito aquestes línies per invitar-los a la seva participació.

Ramón Vallverdú
President del CNCB
Novembre 2017